Trump Sahne

Trump Sahne

Gelecek Etkinlik
Mahşer-i Cümbüş İstanbul'da
440.00 TRY
1 Alana 1 Bedava
17 Ağu–28 Ara

Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, tiyatroseverler ile buluşmaya devam ediyor.

OTELDE İstanbul'da
550.00 TRY275.00 TRY
50% indirim
22 Eyl–25 Eki

“Beyefendi sizi anlıyorum. Haklısınız. Burası bir otel odası bu da bir yatak, yataktaki de karınız. Tabii tüm bunlar birçok ahlak dışı çağrışımlara neden oluyor. Ancak bilmenizi isterim ki biz karınızla bütün gece boyunca kim olduğumuzu ve buraya nasıl geldiğimizi anlamaya çalıştık. İnanın başka hiçbir şey yapmaya fırsat bulamadık.” Yeni bir hayat arayan güzel bir kadın ve vazgeçmiş bir yazarın hikayesi… Karşılaştıkları otel odasında mı başlıyor yoksa orada mı sona erecek? Polis, odadaki cesetlerin sırrını bulduğu tek delil ile çözebilecek mi? :Yayımlanmamış bir roman. “Peki, sana bir rol verip oynamaya zorlarsam oynar mısın o rolü, yalnızca beni sevdiğin için?” Bize biçilen roller, aslında oynamak istediklerimiz ve başka rollere bürünerek hayattan kaçışımız… Öyleyse doğal değil mi hep oyunla gerçeği birbirine karıştırmamız? Ebru Unurtan, Okan Bayülgen, Yıldırım Fikret Urağ bu heyecanlı ve gizemli oyunda bir araya geliyorlar.

Şımarık Kız (La Fille Mal Gardee) İstanbul'da
330.00 TRY
1 Alana 1 Bedava
20 Eki–07 Ara

Ünlü bale eseri "La Fille Mal Gardee"'den uyarlanmış olan eserin en ilgi çeken özelliği bir komedi bale eseri olmasıdır. Bale eserinden tiyatroya uyarlanması, oyunun komedi unsurlarını ön plana çıkarmakta, çocukların eseri anlayarak izlemelerine olanak tanımaktadır. Oyunda küçük bir köyde yaşayan bir anne kızın hikayesi anlatılır. Hayallerinin peşinden giden Lisa, annesinin katı kuralları karşısında ne yapacağını şaşırmış ancak bir o kadar da hayalperesttir. Oyunda bale yapan tavuklar ve horoz, annenin kızıyla olan ilişkisindeki komedi unsurlar, muhteşem kostümler ve profesyonel oyuncular ve balerinler, hem yetişkinlerin hem de küçük çocukların keyifle izleyeceği bir eser ortaya çıkarmaktadır.

Fındıkkıran'ın Sihirli Dünyası İstanbul'da
330.00 TRY
1 Alana 1 Bedava
Cts 02 Kas

Bale sanatını seven veya bu sanat dalı ile tanışmak isteyen çocuklar için "Fındıkkıran" dans ve oyunculuk içeren, yetişkinler için de eğlenceli bir bale tiyatrosudur.

Sihirli Flüt İstanbul
330.00 TRY
1 Alana 1 Bedava
Cts 23 Kas

Mozart'ın ünlü operasından tiyatroya uyarlanan eserde ünlü opera besteleri Türkçe dilinde çocuklarla buluşmaktadır. Müziğin iyileştirici ve mutluluk veren sihirli gücü ve Prenses Pamina'yı kurtaran Prens Tamino ve arkadaşı Papageno'nun maceraları esprili bir dille interaktif bölümlerle çocuklarla buluşmaktadır. Flamingo balerinler çocuklarla buluşur ve çocuklar hem ünlü operanın bazı bölümlerini Türkçe olarak dinler, hem de "Sihirli Flüt" operası hikayesi ile tanışırlar.

Konum
Mekan
Konum
Trump Sahne
Mecidiyeköy, Şht. Ahmet Sok. No:5/B, 34381 Şişli/İstanbul, Türkiye
Trump Sahne

Yakın mekanlardaki etkinlikler

Neden Platinumlist?
Güvenli Ödeme
Güvenli Ödeme
Hızlı & Güvenli Ödeme
Anında Onay
Anında Onay
İade garantisi seçenekleri
Resmi Bilet Satıcısı
Resmi Bilet Satıcısı
10 milyonun üzerinde kullanıcı
7/24 Müşteri Hizmetleri
7/24 Müşteri Hizmetleri
Güvenilir satış sonrası desteği
Nasıl ödeme yapacağınızı siz seçin